Selecteer een pagina

Meimar salades – recepten

 Meimar salades ’s bestaan standaard uit:

  • Lolo rosso
  • Lolo bianco
  • eikenblad
  • Ijsberg sla
  • Zonnebloem pitten
  • Croutons
  • Appelstukjes (golden delicious)
  • Tomaten
  • Komkommer
  • Druiven wit of blauw

 

Standaard salade bereiden

  • Lolo rosso en lolo bianco snijden in reepjes van 1 centimeter breed
  • IJsbergsla in fijne reepjes en de eikenblad het rode gedeelte grof snijden
  • Goed wassen en droog slingeren
  • Komkommer en tomaten in plakjes of blokjes

Standaard salade garneren met de tomaat, komkommer, croutons en appelstukjes

Zalm en gerookte forel salade

Op de salade de reepjes gerookte zalm en uienringen

 

Tonijn salade

Blikje tonijn uit laten lekken en in stukjes op de salade garneren

 

Scampi salade

De met knoflook gebakken scampi’s over de salade garneren

 

Vis trio salade

De zalm, forel en de scampi’s over de salade garneren

 

spekjes salade

De uitgebakken spekjes over de salade garneren

 

Kipsalade

Kipfilet insmeren met kipkruiden en in oven op 200 graden afbakken. De kip op bovenstaande salade garneren

 

Kip spekjes salade

Over de kipsalade de spekjes garneren

Steaksalade

Kogelbiefstuk in reepjes snijden en kort bakken aan beide zijde en op de salade garneren

 

Steaksalade met spekjes

De uitgebakken spekjes over de salade garneren

 

Fetasalade

De uitgelekte feta over de salade garneren

 

Valdieu salade

Het Valdieukaasje in de over opwarmen en over de salade garneren

 

Valdieusalde met spekjes

De uitgebakken spekjes over de salade garneren

 

Ham/kaas salade

Ham en/of kaas in blokjes of reepjes over de salade garneren

 

Appelsalade

Appel in stukjes garneren over de salade

Thousand island dressing

Onze heerlijke dressing voor alle versie salades

bieslookdressing

Bieslook saus wordt gebruikt op alle gerookte vissoorten als forel en zalm

 

remouladesaus

Remoulade saus is zeer geschikt voor gebakken vis zoals kibbeling, schol of kabeljauw